Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru functia de premier - LIVE - Partidul definitiveaza listele pentru parlamentare

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 14:04
926 citiri
Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru functia de premier - LIVE - Partidul definitiveaza listele pentru parlamentare
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Dacian Ciolos este propunerea liberalilor pentru functia de premier in viitorul guvern, a anuntat azi presedintele liberalilor, Alina Gorghiu.

Ea a tinut sa precizeze ca primul ministru nu se va inscrie in partid.

"Voi face colegilor mei, in Biroului Politic National al partidului, aceasta propunere si apoi va face si domnul premier declaratii pe aceasta tema. Nu se inscrie in niciun partid politic insa in statutul PNL nu exista niciun impediment pentru a numi pentru functia de premier o persoana care nu este inscrisa in partid", a declarat Alina Gorghiu.

Conducerea liberala s-a reunit, la ora 13:00, in sedinta Biroului Politic Central. Subiectul principal al discutiilor este validarea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare.

Pana acum au fost validate listele de candidaturi din 35 de organizatii judetene ale partidului, urmand ca luni sa se finalizeze listele si in celelalte judete plus Bucurestiul.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a recunoscut saptamana ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru functia de premier - LIVE - Partidul definitiveaza listele pentru parlamentare" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos premier PNL , #Stiri Guvern