Dacian Ciolos, singur printre liberali Fotoreportaj

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 07:08
783 citiri
Dacian Ciolos, singur printre liberali Fotoreportaj
Foto: Ziare.com

Liberalii s-au strans, miercuri, la Consiliul National sa-l astepte pe Dacian Ciolos. Sunt ingrijorati, dar convinsi ca e singura speranta.

Alina Gorghiu s-a imbracat in negru, pantaloni cu talie inalta, sacou cu revere largi, ochelari scumpi si o salba de margele intunecate. E ganditoare. Il asteapta pe Salvator.

La un sfert de ora de la inceperea consiliului, apare si premierul. E intampinat mai mult cu un freamat decat cu aplauze, care se aud intr-un tarziu.

Actualul prim-ministru vorbeste despre viitor, iar Alina Gorghiu mediteaza la el. Privirea ei transmite preocupare, dar si o anume relaxare

Inca nimeni nu poate sa spuna daca asistam la o inmormantare sau o nunta. Verdictul il vor da alegatorii in ziua de 11 decembrie. Pana atunci, asta pare singura solutie salvatoare - Dacian Ciolos sa traga PNL din galeata in care a cazut la alegerile locale.

Dacian Ciolos vorbeste, Alina Gorghiu glumeste cu Ilie Bolojan si Gheorghe Falca. Conducerea PNL pare ca a prins in ...citeste mai departe despre "Dacian Ciolos, singur printre liberali Fotoreportaj" pe Ziare.com

#Ciolos PNL alegeri premier , #Stiri Guvern