Daciana Sarbu despre Ponta: Daca ar fi avut mai multa liniste probabil facea mai multe lucruri

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 15:25
1306 citiri
Daciana Sarbu despre Ponta: Daca ar fi avut mai multa liniste probabil facea mai multe lucruri

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a declarat, sambata, la Ploiesti, ca probabil premierul Victor Ponta ar fi facut mult mai multe lucruri daca ar fi avut mai multa liniste.

"Daca ar fi avut mai multa liniste, probabil ca facea mult mai multe lucruri. Dar cred ca intotdeauna sunt si alte lucruri de facut, intotdeauna sunt nemultumiti, important este sa iti urmaresti clar tintele si sa stii bine ce ai de facut", a spus Daciana Sarbu, intrebata fiind daca sunt lucruri pe care primul ministru le-ar fi putut face mai bine.

Sotia prim-ministrului a spus ca nu poate da un calificativ pentru munca lui Victor Ponta, motivand ca nu ar fi obiectiva, insa a subliniat ca sunt lucruri pozitive de care se bucura.

"Nu pot sa dau calificative pentru ca nu sunt obiectiva. Sunt convinsa ca sunt multe lucruri care mai trebuie facute. Ma bucur foarte mult cand citesc in presa straina ca Romania este tara cu cel mai mare procent de crestere economica, ma bucur cand vad ca inflatia scade, ma bucur ...citeste mai departe despre "Daciana Sarbu despre Ponta: Daca ar fi avut mai multa liniste probabil facea mai multe lucruri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daciana Sarbu Victor Ponta, #Daciana Sarbu liniste Ponta , #Stiri Guvern