Daea, ironizat de un fost coleg de guvern: Daca langa un guvern poate sta un program de guvernare, langa acest program de guvernare cred ca nu poate sta niciun guvern

Luni, 12 Iunie 2017, ora 19:56
853 citiri
Daea, ironizat de un fost coleg de guvern: Daca langa un guvern poate sta un program de guvernare, langa acest program de guvernare cred ca nu poate sta niciun guvern
Foto: Arhiva site Guvernul Romaniei

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si singurul ministru din cabinetul Sorin Grindeanu care si-a dat demisia de onoare din cauza aprobarii OUG 13 de modificare a Codurilor Penale, l-a ironizat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a pledat pentru folosirea oii ca brand de tara, in locul "frunzei".

"Daca ar fi sa parafrazez si eu un clasic in viata, as spune ca daca langa un guvern poate sta un program de guvernare, langa acest program de guvernare cred ca nu poate sta niciun guvern, dupa cate vedem, nu poate tine pasul", a spus Jianu, in cadrul unei conferinte.

Daea a declarat, pe 30 mai, ca "langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie", intrebat daca frunza trebuie inlocuita cu oaia ca brand national.

Fostul ministru a spus si ca mediul de afaceri cere stabilitate si predictibilitate, referindu-se la discutiile pe marginea schimbarii Executivului dupa numai sase luni.

"Referitor la ce ce se intampla in Guvern in acest moment, primul lucru pe care mediul de afaceri il cere in mod constant reprezinta stabilitatea si predictibilitatea.

Daca exista un Guvern, exista o majoritate parlamentara, haide macar sa cream o stabilitate timp de un an de zile acest guvern sa-si faca treaba, dupa care se trage linie si vedem ce anume trebuie schimbat.

(...) Si stiti cum incep lucrurile: sub forma de zvon, dupa care ele devin certitudine in cateva zile", a afirmat Jianu.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania cere insa ca, in cazul schimbarii Guvernului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat sa ramana in structura in care el a fost conceput.

"Ganditi-va la predictibilitatea si sitabilitatea in mediul de afaceri, la mesajul si perceptia investitorilor romani sau straini. Ganditi-va la ce inseamna schimbarea unui guvern din punct de vedere administrativ. Oamenii aceia numai sa se aseze pe scaune le ia cateva luni sa inteleaga despre ce e vorba. De asemenea, ganditi-va la pericolul insemnat de schimbarea de structura", a spus reprezentantul CNIPMMR. ...citeste mai departe despre "Daea, ironizat de un fost coleg de guvern: Daca langa un guvern poate sta un program de guvernare, langa acest program de guvernare cred ca nu poate sta niciun guvern" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Jianu ironizat Daea, #Jianu Daea ironie oaie frunza, #Jianu program guvernare guvern, #Petre Daea oaie frunza , #Stiri Guvern