Dan Sova, trimis in judecata in dosarul CET Govora

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 17:05
1343 citiri

Senatorul PSD Dan Sova a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in dosarul CET Govora.

In acelasi dosar a mai fost trimis in judecata, in stare de libertate, si Mihai Balan, fost director general al centralei termice CET Govora, acuzat de abuz in serviciu in forma continuata, se arata intr-un comunicat al DNA.

"In perioada octombrie 2011 - iulie 2014, inculpatul Dan Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa inculpatul Mihai Balan, director general al centralei de energie termica CET Govora SA, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unor contracte de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contracte de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

Astfel, in urma demersurilor intreprinse de inculpatul Sova Dan-Coman pe langa Balan Mihai, directorul ...citeste mai departe despre "Dan Sova, trimis in judecata in dosarul CET Govora" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dan Sova trimis judecata, #Sova judecat CET Govora , #Stiri Guvern