Dancila a convocat de urgenta ministrii, dupa rezultatul de duminica

Luni, 27 Mai 2019, ora 12:35
796 citiri

Premierul Viorica Dancila a convocat ministrii, la o discutie la Palatul Victoria.

Intalnirea urmeaza sa aiba loc la ora 13:00.

"Premierul i-a convocat pe ministrii din cabinetul sau pentru discutie, probabil despre continuarea guvernarii. Nu este o sedinta", au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Amintim ca premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, ca nu ia in calcul posibilitatea de a demisiona din functie, in ciuda scorului dezastruos obtinut de PSD la alegerile europarlamentare.

"Romanii au incredere in Guvern. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Daca intr-adevar se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura. Daca trece, atunci Guvernul pleaca", a spus Dancila duminica.

Luni la amiaza, Klaus Iohannis a transmis ca votul de duminica arata ca romanii isi doresc o alternativa la guvernarea dezastruoasa PSD-ALDE si a precizat ca PNL si USR-PLUS ar putea pune baza unei colaborari.

"PSD a obtinut cea mai dura sanctiune. A avut dreptate sa se teama de votul romanilor dar nu l-a putut impiedica", a spus Iohannis.

Iata primele rezultate oficiale partiale transmise de BEC luni ...citeste mai departe despre "Dancila a convocat de urgenta ministrii, dupa rezultatul de duminica" pe Ziare.com

#sedinta de guvern, #Dancila sedinta de guvern , #Stiri Guvern