Dancila este chemata iar in Parlament sa dea explicatii despre situatia economica si sociala

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 17:23
975 citiri
Dancila este chemata iar in Parlament sa dea explicatii despre situatia economica si sociala
Foto: Guvernul Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii o vor chema din nou pe Viorica Dancila la "Ora Guvernului" pentru a da explicatii cu privire la situatia economica si sociala a Romaniei, dupa ce solicitarea PNL de la sfarsitul lunii august a fost respinsa de conducerea Parlamentulu.

"Am luat decizia de a reveni cu solicitarea de a fi prezenta la Ora Guvernului Vasilica Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru a da seama de deteriorarea grava a situatiei economice si sociale care este produsa de Guvernul pe care il produce", a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, in Parlament.

Pe 29 august, PNL anunta ca a depus o solicitare pentru audierea premierului Viorica Dancila, in Parlament, la "Ora Guvernului", insa cererea a fost respinsa in sedinta din 3 septembrie a Biroului Permanent.

"Biroul Permanent, prin vocea domnului Liviu Dragnea, a respins solicitarea PNL ca, la inceputul acestei sesiuni parlamentare, premierul Viorica Dancila sa vina la Ora Guvernului, in Parlament, pentru a raspunde cu privire la reprimarea protestului pasnic anti-guvernamental din 10 august.

Fara niciun argument. Votul a fost cel al majoritatii parlamentare. UDMR din nefericire a votat cu PSD. Noi doream sa aflam adevarul din gura primului-ministru", acuza atunci liderul de grup al deputatilor PNL,Raluca Turcan. ...citeste mai departe despre "Dancila este chemata iar in Parlament sa dea explicatii despre situatia economica si sociala" pe Ziare.com

#Viorica Dancila Ora Guvernului , #Stiri Guvern