Dancila se intalneste luni cu ambasadorul Italiei. Teodorovici discuta cu Banca Europeana de Investitii

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 18:30
973 citiri
Dancila se intalneste luni cu ambasadorul Italiei. Teodorovici discuta cu Banca Europeana de Investitii
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila il va primi, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi, insa nu inainte de a participa la o intalnire care are loc la hotelul primarului Robert Negoita (PSD), de la Sectorul 3.

Dancila si-a anuntat participarea la lucrarile Adunarii generale a Asociatiei Comunelor din Romania - ACoR, care vor avea loc la Rin Grand Hotel, Sala de conferinte "Bucuresti", luni dimineata, incepand cu ora 10:00, conform unui comunicat al Guvernului.

Este vorba despre acelasi hotel in care a tinut Liviu Dragnea, vara trecuta, negocierile maraton pentru demiterea premierului Sorin Grindeanu, prin motiunea de cenzura impotriva propriului guvern PSD-ALDE.

Ulterior, de la ora 13:00, Viorica Dancila il va primi la Palatul Victoria pe ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi.

Tot luni, de la ora 13:30, are loc si o intrevedere a delegatiei guvernamentale conduse de vicepremierul Viorel Stefan cu vicepresedintele Bancii Europene de Investitii Andrew McDowell.

De asemenea, pentru ora 14:30, a fost anuntata si o conferinta de presa sustinuta de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, si vicepresedintele Bancii Europene de Investitii Andrew McDowell. ...citeste mai departe despre "Dancila se intalneste luni cu ambasadorul Italiei. Teodorovici discuta cu Banca Europeana de Investitii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viorica Dancila premier, #Dancila intalnire Marco Giungi, #Dancila hotel Negoita , #Stiri Guvern