Dancu dezminte ca ar vrea sa-i ia locul lui Ciolos: Nu am niciun proiect de prim-ministru

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 20:50
657 citiri
Dancu dezminte ca ar vrea sa-i ia locul lui Ciolos: Nu am niciun proiect de prim-ministru
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierul Vasile Dancu revine cu precizari, dupa ce in mass-media a fost lansata speculatia ca si-ar dori sa fie premier, dupa alegerile din 11 decembrie, explicand ca a fost gresit inteles.

"E o interpretare a ziaristilor... Nu am niciun proiect de prim-ministru", a raspuns Vasile Dancu, la solicitarea Ziare.com.

Informatia a aparut intr-un articol publicat de Bloomberg si a fost preluata de presa din Romania, chiar daca in material Vasile Dancu nu spune nimic despre functia de premier.

"Campania electorala din Romania intra in linie dreapta, vicepremierul Vasile Dancu fiind primul potential candidat la sefia viitorului guvern (...) Dancu si-a aratat disponibilitatea de a deveni premier intr-un interviu acordat joi, la Bucuresti, spunand ca este deschis sa discute despre aceasta pozitie daca se poate baza pe o majoritate in Parlament si pe suportul presedintelui Klaus Iohannis", se arata in debutul articolului citat, semnat de Andra Timu, Hellmuth Tromm si Irina ...citeste mai departe despre "Dancu dezminte ca ar vrea sa-i ia locul lui Ciolos: Nu am niciun proiect de prim-ministru" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dancu premier Bloomberg, #Dancu interviu Bloomberg , #Stiri Guvern