Dancu: Guvernul vrea updatarea Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice

Sambata, 05 Decembrie 2015, ora 17:26
980 citiri
Dancu: Guvernul vrea updatarea Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, sambata, ca Guvernul va propune Comisiei Europene reactualizarea Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice (SCAP) pentru 2014-2020, punctand ca ar trebui rediscutate functiile prefectului.

"Exista o strategie pentru consolidarea administratiei publice, cu acronimul SCAP, pentru 2014-2020. (...) Le vom propune partenerilor nostri, Comisiei Europene, updatarea acestui document care sa contina elemente mai degraba de amendare si de completare a acestei strategii. Este o strategie care a fost (...) in spatiul public, are multe elemente sa spunem moderne, are elemente care tin de o modernizare a administratiei. (...) Noi am inceput o analiza a acestui document. Vom propune si vom negocia cu partenerii nostri updatarea lui in cateva puncte esentiale", a afirmat Dancu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern.

El a adaugat ca ar trebui lucrat la "o reconstructie" a unor indicatori care sa masoare efectiv contributia si progresul ...citeste mai departe despre "Dancu: Guvernul vrea updatarea Strategiei pentru Consolidarea Administratiei Publice" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vasile Dancu strategie administratie publica, #Vasile Dancu administratie transparenta , #Stiri Guvern