Dancu: Nu e o decizie a Guvernului sa nu se aloce bani pentru biserici, este vorba de prioritizari

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 13:51
800 citiri
Dancu: Nu e o decizie a Guvernului sa nu se aloce bani pentru biserici, este vorba de prioritizari
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat vineri ca la diverse capitole bugetare exista alocari pentru infrastructura religioasa, acestea regasindu-se inclusiv in bugetul MDRAP pe 2016, prin Compania Nationala de Investitii, si ca, drept urmare, nu se poate vorbi de o decizie a Executivului de a nu da bani catre biserici, ci despre o reprioritizare a resurselor.

Dancu a fost intrebat daca un proiect punctual, regasit intr-un amendament prin care se cere alocarea sumei de 25.000 de lei pentru modernizarea unui lacas de cult, ar urma sa fie finantat suplimentar, in conditiile in care Guvernul a decis sa nu aloce bani pentru biserici.

Exclusiv Vasile Dancu, despre planurile Guvernului si cazul Toba: Vor veni si masuri mai putin populare Interviu video

"Nu este o decizie a Guvernului ca sa nu se aloce bani. Este vorba de prioritizari, pur si simplu. In programul national al Companiei Nationale de Investitii, un program gestionat de ministerul pe care il conduc, exista si foarte multe ...citeste mai departe despre "Dancu: Nu e o decizie a Guvernului sa nu se aloce bani pentru biserici, este vorba de prioritizari" pe Ziare.com

#Dancu bani biserici, #Dancu buget biserici , #Stiri Guvern