Dancu: Nu exista o competitie intre mine si Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 21:06
696 citiri
Dancu: Nu exista o competitie intre mine si Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, miercuri seara, ca nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, precizand ca, deocamdata, el nu face parte din proiectul PSD.

Intrebat, la Realitatea Tv, despre ce vor face el si premierul Ciolos dupa alegeri, Vasile Dancu a raspuns: "In principiu, ambii avem proiecte stiintifice, profesionale, dupa aceasta etapa. Nu stim ce ne va oferi viata".

"In acest moment nu exista o competitie intre mine si Dacian Ciolos", a continuat Vasile Dancu.

Referitor la optiunile sale politice, Vasile Dancu a precizat ca el nu se plaseaza in partea dreapta, pentru ca nu ar putea sa isi falsifice toata viata, formatia sa fiind de intelectual de stanga.

"In acest moment, nu fac parte din proiectul PSD", a tinut sa sublinieze Dincu, spunand ca ar fi si prematur si imoral sa se aseze el intr-o pozitie legata de acest partid.

Dancu a spus ca, daca PSD va castiga alegerile, are dreptul sa desemneze premierul, iar partidele doresc sa isi ...citeste mai departe despre "Dancu: Nu exista o competitie intre mine si Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD" pe Ziare.com

#Vasile Dancu premier, #Vasile Dancu PSD , #Stiri Guvern