Dar vorbiti odata, dle Basescu!

Marti, 26 Iulie 2016, ora 20:04
868 citiri
Dar vorbiti odata, dle Basescu!

Dupa declaratia cu iz de-a dreptul mafiot despre ce trei de-ai sai care i-au luat pe alti trei de-ai, fostul presedinte Basescu ridica miza in apararea celor trei luati si ameninta cu dezvaluiri tulburatoare.

"Va fi un moment in care voi incepe sa vorbesc public. Institutiile statului nu pot transforma statul intr-unul mafiot care dispune arestari dupa bunul plac. Vreau sa fiu martor in procesul doamnei Bica. Instantele au refuzat si nu este corect. Cer public sa fiu audiat legat de Bica, Udrea si fostul presedinte ANI, in instanta", a spus Traian Basescu.

Stau si ma tot intreb cum poate un fost sef de stat sa se preteze la asemenea amenintari cu iz de santaj ordinar. Lucrurile sunt simple: daca Traian Basescu are dovezi ca autoritatile au transformat statul intr-unul mafiot, deci despre ilegalitati majore, amanarea acestui moment al adevarului il transforma in potential infractor prin tainuire.

Are ce spune? Nu vad de ce nu vorbeste daca ii pasa, dupa cum pretinde, de soarta ...citeste mai departe despre "Dar vorbiti odata, dle Basescu!" pe Ziare.com

#Traian Basescu Elena Udrea Alina Bica, #Basescu Kovesi Coldea , #Stiri Guvern