De ce nu mai vrea Ioana Petrescu sa fie vicepresedinte la Banca Europeana de Investitii

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 17:09
1168 citiri
De ce nu mai vrea Ioana Petrescu sa fie vicepresedinte la Banca Europeana de Investitii
Foto: Facebook/Ioana Petrescu

Ioana Petrescu, nominalizata in aceasta toamna sa preia pozitia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii (BEI) detinuta de Mihai Tanasescu, aflat in concediu din octombrie 2014, nu mai ia in calcul nominalizarea, intrucat este tardiv pentru a mai atrage finantari pentru Romania pana la finele mandatului, la 1 august 2016.

"In momentul nominalizarii stiam ca nu-mi pot face planuri prea mari, dar aveam cateva proiecte care puteau fi finalizate pana la incheierea mandatului. Acum orice plan este nerealist, practic in timpul ramas nu mai poate fi vorba de planuri care sa aduca beneficii Romaniei. Acesta este motivul pentru care nu mai iau in calcul aceasta nominalizare", a declarat miercuri Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor in Cabinetul Ponta.

Fostul ministru de Finante Ioana Petrescu ajunge vice la BEI - ce salariu urias ar urma sa aiba

Ea a precizat totodata ca are deja conturate proiectele de viitor, iar anul urmator se va indrepta spre mediul ...citeste mai departe despre "De ce nu mai vrea Ioana Petrescu sa fie vicepresedinte la Banca Europeana de Investitii" pe Ziare.com

#Ioana Petrescu renunta BEI, #Ioana Petrescu vicepresedinte BEI , #Stiri Guvern