De ce nu ne vrea Olanda in Schengen: Duceti la bun sfarsit confiscarile!

Miercuri, 26 August 2015, ora 11:06
1183 citiri
De ce nu ne vrea Olanda in Schengen: Duceti la bun sfarsit confiscarile!
Foto: Facebook / Matthijs van Bonzel (Europuls)

Romania trebuie sa indeplineasca toate angajamentele asumate atunci cand a fost primita in UE si sa atinga un anumit "nivel de functionare", daca vrea sa fie acceptata si in spatiul Schengen, subliniaza ambasadorului Olandei in Romania, Matthijs van Bonzel (foto), dand ca exemplu negativ incapacitatea statului roman de a confisca averile ilicite.

Intr-un interviu acordat Digi24 inainte de incheierea misiunii sale in Romania, Matthijs van Bonzel a explicat inca o data ca Parlamentul Olandei cere sa vada, la fiecare jumatate de an, raportul MCV, facut de experti independenti, si constata de fiecare data ca Romania inregistreaza progrese, dar mai sunt cateva lucruri de facut.

"Iar Parlamentul nostru spune: 'O, interesant! Deci mai e de munca? Atunci de ce nu face Romania tot ce trebuia sa faca pentru a adera la UE? Nu ar fi mai important sa faca asta inainte de a ocoli problema si a mai cere sa intre intr-un club nou, cum ar fi Schengen sau zona euro'? Dupa cum spunea Churchill, ...citeste mai departe despre "De ce nu ne vrea Olanda in Schengen: Duceti la bun sfarsit confiscarile!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Olanda Romania Schengen confiscare averi, #Romania Schengen , #Stiri Guvern