De ce o amana presedintele pe dna Shhaideh? Miza 1 ianuarie

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 12:04
1852 citiri
De ce o amana presedintele pe dna Shhaideh? Miza 1 ianuarie

Tactic, cred ca era gresit pentru dl Iohannis sa execute urgent ce a solicitat Liviu Dragnea, indiferent daca propunerea dnei Sevil Shhaideh i-a placut sau nu, pe fond.

Daca are de gand sa joace in urmatorii trei ani cartea opozitiei severe, singura care ii mai poate da sansa unui nou mandat, nu putea intra in aceasta ecuatie cu o conformare rapida.

Deci, indiferent de propunere, cred ca dl Iohannis avea motive tactice sa mai prelungeasca putin asteptarea, macar ca raspuns la jocul similar facut de Liviu Dragnea intre castigarea alegerilor si pronuntarea numelui dnei Shhaideh. Un joc de putere, un fel de "iata cine-i seful", necesar cu atat mai mult cu cat puterea dlui Dragnea pare in acest moment absoluta, in mod direct si prin intermediari.

In plus, era normal ca dl Iohannis sa dea semnalul ca masoara de sapte ori inainte de a taia o decizie atat de importanta cum este desemnarea unui premier.

Nu este chiar ilegitim ca dl Iohannis sa vrea o verificare atenta, pana la cele ...citeste mai departe despre "De ce o amana presedintele pe dna Shhaideh? Miza 1 ianuarie" pe Ziare.com

#Iohannis desemnare premier Shhaideh, #Akram Shhaideh regim Assad , #Stiri Guvern