De ce PSD vrea sa-l inlocuiasca pe "dictatorul Basescu" cu "dictatorul Isarescu"?

Joi, 06 August 2015, ora 06:43
935 citiri
De ce PSD vrea sa-l inlocuiasca pe "dictatorul Basescu" cu "dictatorul Isarescu"?

In aceste zile, in politica romaneasca se creeaza un curent de opinie anti-Isarescu.

Dupa parerea mea, aceasta e o reactie a PSD in frunte cu fostul lider Victor Ponta si cu noul lider Liviu Dragnea la faptul ca presedintele Klaus Iohannis, sustinut public de guvernatorul BNR, a retrimis Codul Fiscal in Parlament.

Astfel a fost atacat puternic proiectul de lege ce prevedea infiintarea Comitetului National pentru Stabilitate Macroprudentiala, in fapt modernizarea unei institutii care exista deja, cea a Comitetului national pentru Stabilitate Financiara, atentie, infiintat in 2007, anul declansarii crizei imobiliare in SUA, criza ce a lovit puternic si Europa, inclusiv Romania.

Daniel Daianu, intr-un articol publicat pe Ziare.com, explica tehnic cum a functionat si cum va functiona aceasta noua-veche institutie.

Dar care e treaba din punct de vedere politic? De ce este atacat atat de subtil si violent Mugur Isarescu in aceste zile? Eu cred ca problema e ca doua centre de ...citeste mai departe despre "De ce PSD vrea sa-l inlocuiasca pe "dictatorul Basescu" cu "dictatorul Isarescu"?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Isarescu critici Cod Fiscal Ponta, #Ponta PSD atac Isarescu Iohannis , #Stiri Guvern