De la Watergate la TelDrumgate: Cine e strategul american in razboiul lui Dragnea cu toata lumea

Marti, 11 Iulie 2017, ora 20:27
779 citiri

Din media romaneasca, publicul a aflat zilele trecute ca "un om de afaceri PSD" a adus in Romania un "consultant politic american".

Apoi, in weekendul trecut, au aparut succesiv cateva declaratii ale lui Liviu Dragnea: "Presedintele si institutiile nu au primit oferta mea de pace. Se pare ca s-a inteles ca asta ar fi o slabiciune a noastra, a mea si a PSD, drept pentru care s-a incheiat aceasta perioada de pace" si "Nu stiu ce are Soros cu mine, dar are ceva".

Declaratiile liderului PSD se bazeaza, insa, pe ceva: pe disponibilitatea consultantului sau american de-a "detona" cu seninatate, in spatiul public, cateva "adevaruri" garantate prin simplul fapt ca e american.

Cine e personajul si cat de comerciale sunt adevarurile sale prezentam mai jos:

Roger Stone este un veteran al consultantei politice, care a colaborat la campaniile a 4 presedinti americani. Ultimul: Donald Trump.

Specializat in campanii negative, Roger Stone nu este consultantul politic pe care oricine si-l poate permite. Dar asta nu pare o problema nici pentru Liviu Dragnea, nici pentru PSD.

Cine este Roger Stone. Cel mai tanar anchetat in Watergate

Roger intelege democratia in mod diferit fata de majoritatea politicienilor. Democratia este procesul prin care atragi majoritatea - Tucker Carlson, Fox News.

Consultantul politic Roger Stone este unul dintre cele mai controversate personaje din Washington. Subiect al unui documentar realizat dupa victoria lui Donald Trump (Get me Roger Stone, Netflix- n.red.), Roger Stone are o filosofie politica cinica, intre convingerile sale figurand expresiile:

- Mai bine sa ai reputatie proasta decat sa nu ai deloc o reputatie

- Ataca, ataca, ataca. Nu te apara niciodata

- Credeti ca alegatorul face diferenta intre divertisment si politica? Politica este showbiz-ul oamenilor urati.

Si-a inceput "ucenicia" inca din scoala, potrivit propriilor declaratii, sprijinind candidatura lui John F. Kennedy in defavoarea lui Richard Nixon. Aportul sau a constat in lansarea zvonului, in orasul in care locuia, ca Nixon a propus ca elevii sa mearga la scoala si duminica.

"Pentru prima data am inteles valoarea dezinformarii", declara Roger Stone in documentarul realizat de Netflix.

Citeste mai multe despre De la Watergate la TelDrumgate: Cine este strategul american in razboiul lui Liviu Dragnea cu toata lumea pe Curs de Guvernare ...citeste mai departe despre "De la Watergate la TelDrumgate: Cine e strategul american in razboiul lui Dragnea cu toata lumea" pe Ziare.com

#Roger Stone PSD Dragnea, #poveste Roger Stone, #Roger Stone consultant , #Stiri Guvern