Demisia lui Ponta chiar NU a fost de ajuns. Si nici guvernarea Ciolos

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 16:22
979 citiri
Demisia lui Ponta chiar NU a fost de ajuns. Si nici guvernarea Ciolos

Scriam acum ceva mai mult de un an un text in care spuneam ca schimbarea din functia de premier a lui Victor Ponta nu este de ajuns pentru o schimbare profunda. Schimbarea tine de structuri, mai putin de oameni.

Anticipam asta: "Despre asta e vorba: schimbari punctuale de proceduri, de atentie la aplicarea legii si chiar de oameni care isi vor pierde functiile si libertatea. Vor fi, dar nu sunt de ajuns. Credeti ca se schimba mare lucru daca dispar Piedone, Oprea sau chiar Ponta? Da, oamenii sunt importanti, dar sunt rezultatul aceluiasi sistem."

Problema numarul 1 care limiteaza dezvoltarea Romaniei este SISTEMUL. Nu e nimic conspirationist si nici ceva controlat de vreo singura entitate.

SISTEMUL e acel lant in care partide politice castiga alegerile, numesc oameni (de multe ori fara legatura cu competenta) in fruntea unor institutii de stat, iar de acolo incep sa curga spre anumite firme contracte de stat. Mai mereu aceleasi firme.

Ca prin minune, tot firmele respective ...citeste mai departe despre "Demisia lui Ponta chiar NU a fost de ajuns. Si nici guvernarea Ciolos" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem guvern Ciolos , #Stiri Guvern