Demisia lui Valcov, in presa straina: Oficialul cu cel mai inalt rang care a demisionat din cauza coruptiei

Duminica, 15 Martie 2015, ora 23:19
1114 citiri
Demisia lui Valcov, in presa straina: Oficialul cu cel mai inalt rang care a demisionat din cauza coruptiei
Foto: Facebook/Darius Valcov

Darius Valcov este oficialul cu cel mai inalt rang care dimisioneaza din cauza coruptiei, la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, scriu principalele agentii de presa internationale.

Fostul ministru de Finante este oficialul cu cel mai inalt rang care demisioneaza in urma unor acuzatii de coruptie, comenteaza REUTERS, precizand ca acesta neaga acuzatiile care i se aduc in cadrul unei anchete penale in care este suspectat de abuz de putere pe cand era primar.

"Am vorbit cu Darius Valcov astazi (duminica - n.red.) la pranz si mi-a inmanat demisia", citeaza agentia anuntul pe care Ponta l-a facut la un post de televiziune, precizand ca premierul i-a acceptat demisia, dar fara sa ofere alte detalii despre gest.

Nici fostul ministru si nici ministerul nu au putut fi contactate imediat pentru a comenta, precizeaza agentia, care scrie ca presedintele Romaniei i-a cerut duminica premierului sa inceapa "procesul de inlocuire a lui... citeste mai departe despre "Demisia lui Valcov, in presa straina: Oficialul cu cel mai inalt rang care a demisionat din cauza coruptiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Darius Valcov demisie, #Darius Valcov coruptie, #Darius Valcov urmarit penal , #Stiri Guvern