Demisii pe banda rulanta din Guvern: Al patrulea ministru confirma ca pleaca din Guvernul Ponta

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 22:07
1280 citiri
Demisii pe banda rulanta din Guvern: Al patrulea ministru confirma ca pleaca din Guvernul Ponta
Foto: Facebook/Bogdan Stanoevici

Dupa ministrul Energiei, Razvan Nicolescu, ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu, si ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristean, un al patrulea ministru confirma ca a vorbit cu Victor Ponta si nu va mai face parte din Cabinetul Ponta 4.

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a confirmat ca nu se va mai afla in viitoarea structura guvernamentala.

Demisii pe banda rulanta: Al treilea ministru isi anunta retragerea din Guvern

"Am avut o discutie cu premierul, am convenit de comun acord, ca urmare a acestor negocieri. Premierul nu avea nimic sa-mi reproseze, dimpotriva. Sunt extrem de mandru ca am facut parte din acest guvern", a declarat Bogdan Stanoevici, la Antena 3.

Acestuia i se ceruse demisia dupa dezastrul de la alegerile prezidentiale, cand romanii din diaspora au stat ore intregi la coada pentru a ajunge la urne, iar multi din acestia nu au reusit sa voteze.

Tot sambata, si-au anuntat retragerea din Guvern, pe Facebook, si Razvan ...citeste mai departe despre "Demisii pe banda rulanta din Guvern: Al patrulea ministru confirma ca pleaca din Guvernul Ponta" pe Ziare.com

#Bogdan Stanoevici demisie guvern, #demisii Guvern Ponta, #cabinet Ponta 4 ministri , #Stiri Guvern