Deputatul care a trecut de la PMP la PSD pentru a vota motiunea isi explica decizia: Vreau sa fie liniste in tara si cu asta basta

Luni, 19 Iunie 2017, ora 12:53
961 citiri
Deputatul care a trecut de la PMP la PSD pentru a vota motiunea isi explica decizia: Vreau sa fie liniste in tara si cu asta basta
Foto: Ziare.com

Deputatul Octavian Goga, care a trecut duminica de la PMP la PSD, cu doar cateva zile inainte de votul pe motiunea de cenzura, sustine ca nu a primit "foloase necuvenite" pentru a face acest pas.

"Nu mi-a dat nimeni nimic, sunt numai povesti. Le-am spus (celor din PMP - n.red.) ca vreau sa votez motiunea pentru ca mi se pare o chestie normala, pentru ca eu vreau sa fie liniste in tara si cu asta basta. Nu mi s-a oferit nimic, de la nimeni.

(...) Pot sa faca si doua plangeri penale impotriva mea, nu numai una (...) Nu m-am regasit intre ei (PMP - n.red.) si de asta am plecat (...) Daca PMP vota motiunea de cenzura, ramaneam in PMP fara nicio problema.

(...) Stiti foarte bine ca eu am fost in PSD si am plecat si nu a fost scopul meu in viata sa trec din nou la PSD (...) Repet, eu vreau sa fie liniste in tara (...), va dati seama ca, daca nu trece motiunea, va fi circ. Eu voi vota motiunea", a spus Goga, citat de Agerpres.

Acesta a fost acuzat de presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, ca "a primit foloase necuvenite" in schimbul trecerii la PSD. PMP a anuntat ca depune plangere penala pe numele lui Octavian Goga.

"Astazi am formulat o plangere penala cu date exacte, deoarece am informatii concrete cu privire la faptul ca deputatul Octavian Goga, ales deputat de Covasna, a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD", a scris pe Facebook Eugen Tomac, duminica.

Mutarea are loc in contextul in care ambele tabere ale social-democratilor - cea anti-motiune si cea pro-motiune - negociaza cu parlamentari pentru a obtine sustinerea la votul de miercuri, din Parlament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Octavian Goga trecut PMP PSD, #deputat PMP motiune cenzura, #parlamentar trecut PSD vot motiune cenzura , #Stiri Guvern