Despre furia de a schimba Romania cu ajutorul oamenilor integri si competenti

Duminica, 07 Februarie 2016, ora 17:25
944 citiri
Despre furia de a schimba Romania cu ajutorul oamenilor integri si competenti
Foto: Facebook/Mihai Politeanu

Reforma partidelor mari e o vorba in vant, un sfert dintre politicienii de nivel inalt avand probleme cu justitia, prin urmare este nevoie de crearea unei noi elite politice, iar primul pas poate fi facut in Bucuresti, prin coalizarea celor pentru care coruptia si incompetenta reprezinta dusmanul principal, afirma Mihai Politeanu, fondator al miscarii Initiativa Romania.

Constituita dupa tragedia de la Colectiv, Initiativa Romania a devenit in foarte scurt timp unul dintre motoarele schimbarii clasei politice, principalele obiective fiind constituirea unei aliante electorale pentru Bucuresti si a unei platforme civice de sustinere.

"Uitati-va cat de bine se inteleg mafiile politice, cat de bine isi urmaresc scopurile. Si nu este nimeni puternic care sa le puna piedici si sa ofere o alternativa", subliniaza Mihai Politeanu (foto) in interviul acordat Ziare.com.

Ce este Initiativa Romania? (Cum si cand v-ati constituit? Cine sunt liderii? Care este obiectivul principal? Cum va... citeste mai departe despre "Despre furia de a schimba Romania cu ajutorul oamenilor integri si competenti Interviu" pe Ziare.com

#Initiativa Romania alianta Bucuresti, #Initiativa Romania alegeri doua tururi, #Mihai Politeanu Initiativa Romania , #Stiri Guvern