Dezvaluirile fostului ministru Cristian Ghinea. Cine si cum i-a scos din joc pe ministrii tehnocrati? Interviu

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 06:33
893 citiri
Dezvaluirile fostului ministru Cristian Ghinea. Cine si cum i-a scos din joc pe ministrii tehnocrati? Interviu
Foto: cristianghinea.ro

E nevoie de un training pentru viitorii ministri cum sa nu se lase dusi de nas pentru ca mecanismul e infernal: te ocupi de tot felul de nimicuri, ai impresia ca daca stai pana la 1 noaptea muncesti de nu mai poti si esti patriot, avertizeaza fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Cristian Ghinea a explicat care erau marile probleme pe care le-a constatat in functionarea ministerelor si a guvernului si care a fost motivul real pentru care a demisionat fostul ministru al Muncii, Ana Costea: "acela a fost momentul in care ne-am dat seama ca dna Costea juca in alt film. Si acesta a fost motivul real pentru care nu a mai fost membru al guvernului."

Totodata, Cristian Ghinea a explicat si cate fonduri europene va incasa Romania in urma mandatului sau de 182 de zile: "800 de milioane de euro pe POCU si 9 miliarde pe insfrastructura mare".

Ati fost unul dintre cei mai atacati ministri din acest guvern: "zero absorbtie fonduri ...citeste mai departe despre "Dezvaluirile fostului ministru Cristian Ghinea. Cine si cum i-a scos din joc pe ministrii tehnocrati? Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Ghinea ministru Fonduri Europene, #Cristian Ghinea birocratie ministere, #Cristian Ghinea ministri tehnocrati , #Stiri Guvern