Dincolo de pumnii lui Mirel Palada

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 08:56
798 citiri
Dincolo de pumnii lui Mirel Palada

Revolta, oroare chiar dupa ce Mirel Palada, membru PSD si fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, s-a napustit cu pumnii asupra vicepresedintelui Senatului, Mihai Gotiu, intr-un studio de televiziune? Cu siguranta, pentru orice om la un nivel macar minim de civilizatie. Uimire? Nu, cel putin nu in ceea ce ma priveste.

Violenta fizica intre doi oameni cu functii inalte este doar inca un pas in involutia in primul rand a politicii romanesti, dar nu numai. Si spun asta uitandu-ma la reactiile pe care episodul le-a starnit in anumite medii, de la rasete si ironii satisfacute la Antena 3, unde senatorul Serban Nicolae era cu gura pana la urechi, pana la aplauze obscene pe Facebook ale unor pseudo-jurnalisti precum Mirel Curea sau ale unui fost inalt magistrat, cu like-urile si comentariile de sustinere aferente.

Pagina lui Mirel Palada e plina de asemenea mesaje si felicitari.

Dl Palada este la prima violenta fizica in public, dar trecutul sau, inclusiv de purtator de cuvant al Guvernului Ponta, este plin de agresiuni verbale.

Imi amintesc postarile extrem de agresive la adresa unor jurnalisti: "Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este.

In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati" (O mostra din august 2014).

Din cauza acestor derapaje a plecat din Guvernul Ponta, dar acum nu am vazut vreo desolidarizare oficiala a PSD de el. Dimpotriva.

"Normal ca iti iesi din sarite, eu il inteleg pe Palada. Oamenii astia respira, emana ceva negativ. Am fost in emisiune cu Nicusor Dan, am vazut asa o rautate in ochii lui. Palada si-a iesit din fire pentru ca a fost provocat", a spus Codrin Stefanescu.

Cum ii stiu pe pesedisti foarte atenti la reactiile propriului electorat, pe care le masoara in permanenta, este un semn ca acesta nu a fost deranjat de fapta dlui Palada.

Si cum sa fie altfel cat timp este electoratul care ii voteaza pe Codrin Stefanescu sau Eugen Nicolicea, care l-a votat ani de zile pe Vadim Tudor. Iar televiziunile au partea lor de vina, cat timp l-au cultivat pe Gigi sau pe Giovani Becali, tocmai pentru ca violenta lor de limbaj si nu numai facea rating. ...citeste mai departe despre "Dincolo de pumnii lui Mirel Palada" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Palada bataie Gotiu B1TV , #Stiri Guvern