DNA respinge cautiune propusa de Ghita - ar putea cere din nou incuviintarea arestarii (Video)

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 10:35
921 citiri
DNA respinge cautiune propusa de Ghita - ar putea cere din nou incuviintarea arestarii (Video)
Foto: Ziare.com

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti au respins, luni, varianta de cautiune depusa de Sebastian Ghita.

DNA Ploiesti a anuntat, luni, ca bunurile puse la dispozitia procurorilor de deputatul Sebastian Ghita pentru plata cautiunii de 13 milioane de euro nu acopera aceasta suma.

Evaluarea bunurilor mobile si imobile a fost facuta, la solicitarea DNA, de un specialist care a ajuns la concluzia ca acestea nu sunt suficiente pentru a acoperi cautiunea de 13 milioane de euro, transmite Digi 24.

Ca sa scape de arest, Ghita a depus garantii de 13 milioane de euro (Surse)

Decizia procurorilor va trebui confirmata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, joi, si cel mai probabil lui Sebastian Ghita i se va cere sa aduca garantii suplimentare.

Daca nu se va ajunge la o intelegere intre deputat si procurori, cei din urma pot solicita din nou aviz pentru arestare din partea Camerei Deputatilor, pentru ca nu s-au intrunit conditiile din controlul judiciar pe ...citeste mai departe despre "DNA respinge cautiune propusa de Ghita - ar putea cere din nou incuviintarea arestarii (Video)" pe Ziare.com

#DNA respins cautiune Ghita, #DNA bunuri cautiune Ghita, #DNA cautiune Sebastian Ghita, #Sebastian Ghita cautiune record , #Stiri Guvern