DNA acuza ca Vanghelie a renovat din spaga sediul de campanie al lui Geoana - Fostul prezidentiabil reactioneaza

Vineri, 13 Martie 2015, ora 21:51
1031 citiri
DNA acuza ca Vanghelie a renovat din spaga sediul de campanie al lui Geoana - Fostul prezidentiabil reactioneaza

Senatorul Mircea Geoana a reactionat, vineri seara, dupa ce in referatul DNA au aparut informatii potrivit carora sediul de campanie al candidatului PSD la alegerile prezidentiale din anul 2009 a fost renovat din banii primiti ca mita de Marian Vanghelie.

"Referitor la informatiile aparute in stenograme in ultimele ore, cred ca s-a facut o confuzie. Sediul de campanie al candidatului PSD la alegerile prezidentiale din 2009 a fost sediul central al partidului din Sos. Kiseleff, nr. 10.

Sediile organizatiilor PSD din sectoarele municipiului Bucuresti se afla in directa organizare a respectivelor organizatii, nu a partidului la nivel national", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Vanghelie afla daca va fi arestat: Am un loc in celula pentru Oprea si Ponta

In referatul prin care DNA solicita arestarea preventiva a lui Marian Vanghelie se arata ca o parte a "comisionului" perceput de primar de la omul de afaceri Dumitru Marin a constat si in plata unor lucrari de ...citeste mai departe despre "DNA acuza ca Vanghelie a renovat din spaga sediul de campanie al lui Geoana - Fostul prezidentiabil reactioneaza" pe Ziare.com

#Mircea Geoana reactie Vanghelie, #Vanghelie spaga sediu Geoana , #Stiri Guvern