DNA cere dublarea pedepsei lui Adrian Severin - risca 6 ani si jumatate de inchisoare

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 18:28
899 citiri
DNA cere dublarea pedepsei lui Adrian Severin - risca 6 ani si jumatate de inchisoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au cerut luni magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie o pedeapsa mai mare pentru fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat in prima instanta la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta.

La ultimul termen al judecarii apelului, procurorul de sedinta a solicitat judecatorilor condamnarea lui Adrian Severin la 6 ani si 6 luni inchisoare pentru luare de mita si 5 ani pentru trafic de influenta, la care sa se adauge un spor de pedeapsa.

De cealalta parte, avocatii lui Adrian Severin au cerut magistratilor desecretizarea unor documente ale SRI si efectuarea unor expertize tehnice in cazul inregistrarilor de la dosar.

Avocatii au mai solicitat sesizarea instantei supreme pentru rezolvarea unei chestiuni de drept, respectiv daca pot fi folosite ca probe inregistrari facute de o persoana privata fara a exista o aprobare de la judecatori. Toate aceste cereri au fost respinse, completul de judecata ...citeste mai departe despre "DNA cere dublarea pedepsei lui Adrian Severin - risca 6 ani si jumatate de inchisoare" pe Ziare.com

#Severin condamnat inchisoare, #Adrian Severin mita Bruxelles , #Stiri Guvern