DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos

Marti, 17 Martie 2015, ora 21:08
983 citiri
DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Geogescu a fost retinut, luni, pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut loc la ANRP, potrivit referatului cu propunere de arestare.

Conform sursei citate, in 4 martie, in urma denunturilor formulate de Dorin si Alin Cocos, s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de luare de mita, constand in primirea de catre Sergiu Diacomatu, fost vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), a sumei de 400.000 de euro pentru urgentarea solutionarii a patru dosare. In cazul acestuia, procurorii DNA au deschis un nou dosar, pentru luare de mita.

De ce a ramas Horia Georgescu in comisia ANRP: A vrut sa evite tensiunile politice - referat DNA

Dupa sesizarea DNA, la sase zile distanta, Guvernul a transmis Raportul de control al Corpului de control al primului-ministru ...citeste mai departe despre "DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos" pe Ziare.com

#Horia Georgescu denunt Dorin Cocos, #Horia Georgescu denunt Alin Cocos, #Horia Georgescu retinere , #Stiri Guvern