DNA: Era "batalie pe licitatiile Hidro Prahova, iar "mogulul" Ghita se lauda ca "face jocurile"

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 22:16
859 citiri
DNA: Era "batalie pe licitatiile Hidro Prahova, iar "mogulul" Ghita se lauda ca "face jocurile"
Foto: Facebook/ Sebastian Ghita

Deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal in dosarul lui Iulian Hertanu, se lauda ca "face jocurile" si ca "imparte tot", se arata in documentele din dosarul in care au fost retinuti, miercuri, directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, si Gheorghe Boeru, reprezentant al SC Romair Consulting SRL.

Potrivit sursei citate, in interceptarile conversatiilor purtate de Semcu se mentioneaza ca era "batalie" pe licitatiile Hidro Prahova din cadrul proiectului de "Reabilitare si modernizare a sistemelor de apa si canalizare din judetul Prahova", derulat pe fonduri europene, iar Sebastian Ghita, care este numit "mogulul", ar fi cel care le-a "impartit".

"Exista un grup de interese in ceea ce priveste activitatea derulata la nivelul SC Hidro Prahova SA, in special cu privire la implementarea proiectului cu finantare europeana, format din Ghita Sebastian, Cosma Vlad Alexandru (deputat PSD - n.red.). In mod individual, interese referitoare la activitatea SC Hidro Prahova SA legata ...citeste mai departe despre "DNA: Era "batalie pe licitatiile Hidro Prahova, iar "mogulul" Ghita se lauda ca "face jocurile"" pe Ziare.com

#Ghita mogul interceptari, #Vlad Cosma ala micu interceptari, #Ghita interceptari dosar Hertanu , #Stiri Guvern