Donald Trump s-a intors. Ii sufla in ceafa lui Hillary. De ce?

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 10:22
1095 citiri
Donald Trump s-a intors. Ii sufla in ceafa lui Hillary. De ce?

Hillary Clinton n-a castigat inca alegerile.

Desi dupa o saptamana dezastru pentru Donald Trump care a avut ca efect distantarea majora a candidatului democrat fata de cel republican (89,2% fata de 10,2% sanse de castig pentru Clinton, in data de 14 august), acum, situatia s-a schimbat.

Sansele de a castiga alegerile reprezinta un calcul statistic realizat printr-un algoritm care analizeaza toate sondajele de opinie care se desfasoara atat la nivel national, cat si la nivel statal. Pentru a fi proiectat invingator, un candidat ar trebui sa atinga un nivel de peste 90 de procente sanse de castig. Algoritmul si prelucrarea datelor e facuta de Nate Silver pe site-ul fivethirtyeight.com.

Intr-un sondaj din 3 septembrie, Donald Trump avea 3 puncte in fata lui Hillary Clinton (cifrele sunt in marja de eroare).

Ce s-a intamplat in doar cateva saptamani astfel incat sansele candidatului democrat au scazut la 60%, iar cele ale republicanului au crescut 40%?

In linii mari, Donald ...citeste mai departe despre "Donald Trump s-a intors. Ii sufla in ceafa lui Hillary. De ce?" pe Ziare.com

#Clinton Trump sondaje, #Clinton sanse alegeri SUA , #Stiri Guvern