Dosarul de spalare de bani al lui Madalin Voicu ia amploare: Seful si vicele ANAF, pusi sub acuzare de DNA - UPDATE

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 16:36
1128 citiri
Dosarul de spalare de bani al lui Madalin Voicu ia amploare: Seful si vicele ANAF, pusi sub acuzare de DNA - UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) Mihai Gogancea-Vatasoiu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a fost citat de procurori in dosarul in care sunt anchetati deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun.

El nu a dorit sa faca declaratii presei, nici la intrarea in sediul DNA, nici la plecare, informeaza Agerpres.

Mai mult, la scurt timp dupa Vatasoiu, s-a prezentat la sediul DNA chiar presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, potrivit Digi 24. Intrebat de jurnalisti ce legaturi are cu dosarul lui Madalin Voicu, Diaconu a spus "nici nu-l cunosc" si a refuzat sa raspunda daca isi va da demisia de la conducerea Fiscului.

Televiziunea mentionata informeaza ca atat presedintele, cat si vicepresedintele Fiscului ar fi fost deja pusi sub acuzare in dosar.

Gelu Diaconu a iesit din sediul DNA in jurul orei 17:30. El nu a vrut sa dea detalii din dosar, promitand ca o va face cu lux de amanunte dupa ce cazul va fi solutionat.

"In ...citeste mai departe despre "Dosarul de spalare de bani al lui Madalin Voicu ia amploare: Seful si vicele ANAF, pusi sub acuzare de DNA - UPDATE" pe Ziare.com

#Vicepresedinte Fisc dosar Madalin Voicu, #Vicepresedinte ANAF dosar spalare bani , #Stiri Guvern