Dovada ca Dragnea a spus ca lupta anticoruptie e "bullshit". Jurnalistul elvetian a postat pe Facebook inregistrarea

Joi, 02 Februarie 2017, ora 22:47
5545 citiri

Jurnalistul elvetian care a realizat un interviu cu Liviu Dragnea, in care liderul PSD a declarat ca lupta impotriva coruptiei din Romania este "bullshit", afirmatie pe care acum nu o mai recunoaste, a postat pe Facebook inregistrarea audio needidata.

"Colegii mei din Romania mi-au spus ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a insinuat ca Radioul Public Elvetian produce stiri false. Sa presupunem ca are probleme in a-si aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat cu ceea ce a spus la finalul discutiei noastre despre PSD, coruptie si viitorul Romaniei", a scris pe Facebook Urs Bruderer.

(Audio, aici)

SRF - Televiziunea si Radioul Elvetian - a publicat, joi, un articol cu titlul "Devine Romania o republica bananiera in Europa?", in care s-a vorbit despre ordonanta adoptata de Guvernul Grindeanu pe furis si efectele sale, potrivit News.ro.

In acest articol, jurnalistii elvetieni au subliniat ca Liviu Dragnea - "omul puternic" din spatele Guvernului - "nu a fost interesat de coruptie inainte de alegeri". Jurnalistii au notat ca seful PSD voia sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, "nu despre prostii precum coruptia".

Ei citeaza o conversatie avuta cu Liviu Dragnea inainte de alegeri la Radio SRF.

"Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit (rahat - n.red.) ", le-a spus Dragnea jurnalistilor. Aceasta declaratie a fost facuta intr-o conversatie dintre jurnalistii elvetieni si Liviu Dragnea inainte de alegerile parlamentare, la Radio SRF.

Joi seara, insa, presedintele PSD Liviu Dragnea a negat, intr-o conferinta de presa, ca ar fi facut aceasta declaratie.

Intrebat de un jurnalist prezent la conferinta daca este de parere ca eforturile anticoruptie sunt "bullshit", Dragnea a raspuns: "Eu nu am spus asa ceva".

Reporterul i-a spus, insa, ca este inregistrat. "Nu stiu ce au facut si ce au montat", a continuat Dragnea.

Peste cateva minute, jurnalistul Cristi Citre a pus inregistrarea postului elvetian de radio in care Dragnea foloseste cuvantul "bullshit" si l-a intrebat pe seful PSD daca este vocea sa.

Nici pus in fata dovezii, Dragnea nu a vrut sa recunoasca faptul ca a spus asa ceva.

"Nu facem jocul cu pixel albastru, eu nu am avut aceasta succesiune de cuvinte, eu nu stiu cum au notat acolo", a declarat el. ...citeste mai departe despre "Dovada ca Dragnea a spus ca lupta anticoruptie e "bullshit". Jurnalistul elvetian a postat pe Facebook inregistrarea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea coruptie bullshit , #Stiri Guvern