Dragnea a primit motivarea in dosarul Referendumul: Condamnarea cu suspendare, suficienta pentru a-l determina sa adopte o atitudine corecta fata de lege

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 16:00
3428 citiri

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au publicat miercuri motivarea deciziei prin care presedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, in aprilie anul trecut, la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumul.

Completul de cinci judecatori a precizat in motivare ca pedeapsa cu suspendare este suficienta in cazul lui Dragnea, avand in vedere ca acesta nu avea antecedente penale, arata televiziunile de stiri.

Totodata, magistratii sustin ca pedeapsa, chiar daca este cu suspendare, este suficienta pentru a-l determina in viitor pe Liviu Dragnea sa adopte o atitudine corecta fata de lege.

- continua - ...citeste mai departe despre "Dragnea a primit motivarea in dosarul Referendumul: Condamnarea cu suspendare, suficienta pentru a-l determina sa adopte o atitudine corecta fata de lege" pe Ziare.com

#motivare instanta Dragnea , #Stiri Guvern