Dragnea a stabilit lista cu ministrii lui Grindeanu, dar o anunta abia maine, ca sa le poata arata intai si colegilor

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 22:13
2048 citiri
Dragnea a stabilit lista cu ministrii lui Grindeanu, dar o anunta abia maine, ca sa le poata arata intai si colegilor
Foto: captura Digi24

Lista noului Cabinet este gata, urmand ca acesta sa aiba in componenta opt femei, iar patru ministere vor fi alocate ALDE, a declarat luni liderul PSD Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

El a precizat ca lista noului Cabinet va fi prezentata spre aprobare marti, in reuniunea Comitetului Executiv National al PSD. La fel va fi si in cazul ALDE, care se va reuni la randul sau, tot marti, in forurile de conducere.

"Lista e completa, chiar acum am terminat discutia cu domnul Sorin Grindeanu. Mi se pare firesc si corect - colegii mei sa fie cei care afla primii, in Comitetul Executiv National (numele viitorilor ministri - n.red.), nu din presa. Asa am condus partidul si asa il voi conduce in continuare, cu un mare respect fata de colegii mei de partid si fata de regulile pe care eu le-am impus in partid", a declarat Dragnea, la Romania Tv.

Citeste mai departe despre "Dragnea a stabilit lista cu ministrii lui Grindeanu, dar o anunta abia maine, ca sa le poata arata intai si colegilor" pe Ziare.com.

#Dragnea lista ministri, #Dragnea Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern