Dragnea a trimis si Opozitiei un SMS sa vina duminica la motiune: Sa fiti prezenti

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 17:49
954 citiri
Dragnea a trimis si Opozitiei un SMS sa vina duminica la motiune: Sa fiti prezenti
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, le-a trimis SMS si deputatilor Opozitiei, in care ii informeaza despre programul de duminica al Parlamentului, cand urmeaza sa fie citita motiunea de cenzura, si ii roaga sa fie prezenti.

Deputatul USR Iulian Bulai a dezvaluit pe Facebook ca a primit mesajul de la Liviu Dragnea.

"Prima data cand primesc un SMS de la Liviu Dragnea. As fi vrut sa fie trimis cu o alta ocazie. Tin sa ii amintesc ca duminica nu se munceste la Parlament. Care e diferenta intre duminica si luni? Cred ca e vorba de ziua de marti: ICCJ va emite o decizie privitoare la dosarul presedintelui Dragnea implicat la abuzurile de la DGSPAC Teleorman. Graba are un nume: spaima unei condamnari", a scris Bulai.

Deputatul USR a precizat ca el nu sustine graba de maine.

Iulia Bulai a facut public si SMS-ul primit de la Liviu Dragnea.

Parlamentarii PSD au primit vineri noaptea un SMS in care li s-a transmis ca prezenta lor este "obligatorie" la plenul reunit de duminica.

"Dragi colegi, va rog mult sa ne mobilizam si DUMINICA (18 iunie), ora 15:00 sa facem cu totii un efort si sa ne intalnim in sedinta de grup de la CDEP, pentru semnarea motiunii de cenzura! Va urma BPR la ora 16:00 iar la ora 16:30 vom avea plen reunit, in cadrul caruia se va citi textul motiunii. La final vom avea o intalnire comuna - parlamentari si presedinti de organizatii judetene, intr-o locatie ce urmeaza a fi comunicata ulterior. Prezenta obligatorie!", se arata in mesajul transmis parlamentarilor, obtinut de News.ro.

PSD vrea ca motiunea de cenzura sa fie citita in plenul reunit al Parlamentului duminica, urmand sa fie convocat un plen reunit al celor doua Camere, a anuntat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor.

Miscarea aceasta a venit dupa ce Victor Ponta, proaspat uns secretar general al Guvernului, a anuntat ca incepe negocieri cu colegii din PSD ca sa-i convinga sa nu-si dea jos propriul guvern.

Ponta anunta negocieri cu parlamentarii PSD, pentru votul la motiune: Nu intrati in istorie in acest fel!

Ziare.com a facut calculele la votul motiunii de cenzura. UDMR va inclina balanta. Grindeanu e favorit!

Vezi si ce prevede legea in cazul motiunilor de cenzura ...citeste mai departe despre "Dragnea a trimis si Opozitiei un SMS sa vina duminica la motiune: Sa fiti prezenti" pe Ziare.com

#Dragnea SMS USR motiune cenzura Grindeanu , #Stiri Guvern