Dragnea a vorbit la Romania TV despre multinationale care ar fi dat bani pentru proteste: Daca nu era Ordonanta 13, aparea altceva

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 22:10
772 citiri
Dragnea a vorbit la Romania TV despre multinationale care ar fi dat bani pentru proteste: Daca nu era Ordonanta 13, aparea altceva
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a auzit tot felul de zvonuri la televiziuni despre faptul ca unele corporatii multinationale si chiar nationale au stimulat proprii angajati sa iasa la manifestatiile impotriva Guvernului Grindeanu.

"Cred ca sunt putini oameni in Romania care pot spune ca au inteles tot (in legatura cu protestele de strada - n.red.). A fost mult prea complicat, au fost mult prea multe forte interne si externe implicate, foarte mult profesionalism, putem spune ca am inteles o parte din tot ceea ce s-a intamplat.

Sunt in continuare analisti interni si externi care tot explica acele evenimente. Incet-incet, cand tensiunea a inceput sa scada, iese la iveala adevarul si acum a inceput o discutie serioasa in Parlament si in presa si in medii de specialitate despre rezultatul sau efectele abrogarii ordonantei 13. (...)

A fost abrogata ordonanta 13, s-a vazut ca de fapt a fost un pretext, pentru ca dupa ce a fost abrogata demisia Guvernului se cere in continuare, dupa alegerile care au fost castigate in mod democratic cu foarte putin timp in urma.

Am vazut foarte multi oameni suparati, si ma refer la oameni chiar si straini, sigur ca mie personal mi s-a parut destul de ciudat cum un sef de banca cu capital strain protesteaza impotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale si chiar si nationale au finantat si au stimulat si au indemnat proprii angajati sa iasa la aceste manifestatii", a spus Dragnea duminica la Romania TV.

El adaugat ca asteapta in continuare de la presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Tutuianu, informatiile care pot fi spuse public despre ce s-a intamplat in Romania in ultimele saptamani.

"Pe cat de mare a fost victoria in alegeri a PSD, pe atat de mare a fost frustrarea celor care au pierdut alegerile si, de fapt, aici se afla originea acestei stari de lucruri. Daca nu era Ordonanta 13, aparea altceva, din moment ce presedintele Iohannis a spus ca este hotarat sa inceapa un razboi total cu PSD", a mai afirmat Dragnea. ...citeste mai departe despre "Dragnea a vorbit la Romania TV despre multinationale care ar fi dat bani pentru proteste: Daca nu era Ordonanta 13, aparea altceva" pe Ziare.com

#Dragnea protest multinationale , #Stiri Guvern