Dragnea anunta cine va ancheta "gaura" de 10 miliarde de lei pe care sustine ca a lasat-o Ciolos

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 18:18
854 citiri
Dragnea anunta cine va ancheta "gaura" de 10 miliarde de lei pe care sustine ca a lasat-o Ciolos
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, luni seara, ca asa-zisa "gaura" de zece miliarde de lei lasata de Guvernul Ciolos in buget va fi obiectul unei anchete a Comisiilor de buget-finante din Senat si Camera.

"Maine (marti - n.red.) vom avea Birou Permanent reunit, Senat si Camera Deputatilor, pentru a repartiza la Comisiile de buget-finante acele doua ordonante de rectificare bugetara din 2016, din august si noeimbrie", a anuntat Liviu Dragnea.

"O sa le cerem comisiilor de specialitate, inainte de a intocmi raportul, sa faca o ancheta asupra veridicitatii datelor care au stat la baza celor doua rectificari pozitive", a continuat seful PSD.

Dragnea sustine ca Guvernul Ciolos a prognozat venituri de 231 de miliarde de lei, insa, la finalul anului trecut, cand s-a tras linie, veniturile efective la buget au fost de 221 de miliarde de lei, de aici "gaura" despre care vorbeste de duminica seara.

"As vrea sa va dau si niste cifre pentru ca asa am fost ...citeste mai departe despre "Dragnea anunta cine va ancheta "gaura" de 10 miliarde de lei pe care sustine ca a lasat-o Ciolos" pe Ziare.com

#ancheta gaura Guvern Ciolos, #Dragnea ancheta gaura buget , #Stiri Guvern