Dragnea cere Curtii de Conturi sa faca o ancheta privind asa-zisa "gaura" lasata de Ciolos in buget

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 15:58
920 citiri
Dragnea cere Curtii de Conturi sa faca o ancheta privind asa-zisa "gaura" lasata de Ciolos in buget
Foto: Arhiva Ziare.com

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, luni, o scrisoare a presedintelui Liviu Dragnea, cu un numar de 15 intrebari, prin care solicita Curtii de Conturi sa faca "de urgenta" o ancheta cu privire la rectificarea bugetului din 2016.

"Astazi, pe ordinea de zi a Biroului Permanent, am avut o scrisoare din partea presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea, catre Curtea de Conturi cu un numar de 15 intrebari si cu un proiect de hotatare care va intra astazi (luni - n.red.) pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor", a declarat secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

Potrivit deputatului PSD, printre aspectele care vor fi urmarite in cadrul controlului Curtii de Conturi se numara "cat au fost realizate veniturile totale ale bugetului general consolidat la 31.12 2016" si "cat au fost estimate veniturile totale ale bugetului general consolidat la momentul constructiei bugetului pe anul 2016".

De asemenea, verificarea mai trebuie sa determine "cat au fost ...citeste mai departe despre "Dragnea cere Curtii de Conturi sa faca o ancheta privind asa-zisa "gaura" lasata de Ciolos in buget" pe Ziare.com

#Curte Conturi ancheta gaura, #Dragnea Curte Conturi gaura , #Stiri Guvern