Dragnea: E foarte posibil ca luni sa avem un nou Cod Fiscal

Luni, 31 August 2015, ora 14:26
1118 citiri
Dragnea: E foarte posibil ca luni sa avem un nou Cod Fiscal
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca discutiile din cadrul Biroului Politic National (BPN) s-au concentrat, pe langa comunicarea dintre ministri si premier, pe prioritatile legislative ale acestei sesiuni parlamentare.

Dragnea a subliniat ca pe primul loc se afla Codul Fiscal, prezentand calendarul adoptarii proiectului de lege. Asadar, liderul social-democrat a precizat ca luni se intrunesc Comisia Economica si Comisia de Buget-Finante din Senat si se asteapta ca votul acestui for sa fie organizat marti.

Proiectul Codului Fiscal urmeaza sa fie dezbatut si votat joi in Camera Deputatilor, iar duminica sa fie trimis spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis. "Este foarte posibil ca luni sa avem un nou Cod Fiscal", a apreciat Dragnea.

Teodorovici: Conducerea PSD discuta luni despre comunicarea dintre ministri si partid

Printre temele de discutie s-a mai numarat si Legea salarizarii, care va fi analizata de catre partidele parlamentare pe modelul ...citeste mai departe despre "Dragnea: E foarte posibil ca luni sa avem un nou Cod Fiscal" pe Ziare.com

#prioritati sesiune parlamentara, #Dragnea Cod Fiscal, #calendar Cod Fiscal, #comunicare ministri premier , #Stiri Guvern