Dragnea: Eu nu sunt in razboi cu Iohannis. Dar daca e sa mor, am ales sa mor in picioare

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 10:07
1008 citiri
Dragnea: Eu nu sunt in razboi cu Iohannis. Dar daca e sa mor, am ales sa mor in picioare
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nu este in razboi cu nimeni, cu atat mai putin cu seful statului Klaus Iohannis, dar sustine ca simte o presiune foarte mare si amenintari in permanenta.

"Eu nu sunt in razboi. Ca simt o presiune foarte mare, simt amenintari in permanenta si de la dumnealui si de la alti purtatori de voce si de vorbe, dar eu in razboi nu sunt. De la mine n-o sa vedeti nimic pornit impotriva dumnealui.

Pentru ca eu am alta preocupare: programul de guvernare. Si n-o sa fac absolut nimic care sa genereze ceva rau pentru romani (...) Daca ramanem in picioare acest program se va aplica mai mult decat am spus", a declarat Dragnea, marti seara, la Antena 3.

Liderul social-democratilor a aratat ca raspunde provocarilor venite din partea unora cu masurile din programul de guvernare cu care PSD a castigat alegerile parlamentare din decembrie 2016.

"Cu aceste masuri raspund. (...) Nu voi raspunde si nu voi intra in razboi, in schimb voi face un lucru. Eu o ...citeste mai departe despre "Dragnea: Eu nu sunt in razboi cu Iohannis. Dar daca e sa mor, am ales sa mor in picioare" pe Ziare.com

#Dragnea razboi Iohannis, #Dragnea amenintari , #Stiri Guvern