Dragnea ii da replica lui Iohannis si explica pericolele cu care se confrunta Guvernul Grindeanu

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 22:27
1282 citiri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca se astepta la un alt discurs din partea presedintelui Klaus Iohannis la ceremonia de la Palatul Cotroceni in care membrii Guvernului Grindeanu au depus juramantul.

Asta dupa ce seful statului a avut un mesaj dur pentru noii ministri, spunandu-le pe un ton ferm ca trebuie sa livreze tot ceea ce s-a promis in campania electorala.

De asemenea, intr-o nota ironica, Iohannis l-a rugat pe Liviu Dragnea, "singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta", sa ii invete si pe noii ministri.

"M-as fi asteptat la altfel de discurs si de observatii", a spus Dragnea intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

"Nu mi-a fost usor in seara asta sa nu reactionez, dar nu o voi face, pentru ca oamenii nu ne-au votat sa ne certam, ci sa facem pentru ei o viata mai buna", a continuat seful PSD.

Liviu Dragnea a precizat ca el si-a exprimat de multe ori dorinta de dialog, insa pentru acest lucru "este nevoie de ...citeste mai departe despre "Dragnea ii da replica lui Iohannis si explica pericolele cu care se confrunta Guvernul Grindeanu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea replica Iohannis, #Dragnea pericole guvernare , #Stiri Guvern