Dragnea incepe negocierile cu liderii locali pe descentralizare si europarlamentare: Nu renuntam!

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 14:30
1326 citiri
Dragnea incepe negocierile cu liderii locali pe descentralizare si europarlamentare: Nu renuntam!
Foto: B1TV

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, incepe intalnirile cu liderii locali si regionali ai partidului in vederea stabilirii listei de candidati la alegerile europarlamentare si continuarii procesului de descentralizare, blocat prin decizia Curtii Constitutionale.

Vineri, incep discutiile cu reprezentantii a 11 judete, marti ele vor continua la Bucuresti cu o parte dintre ei, miercuri la Craiova si joi la Focsani sau la Iasi, a declarat Dragnea.

"Despre cifre o sa vorbim la Comitetul Executiv, cand ne intalnim cu totii (...) O sa finalizam evaluarile. E vorba si de prezenta la vot, dar sigur o sa avem un numar de europarlamentari mai mare decat cel acum, sa speram mult mai mare decat e cazul", a declarat acesta, intrebat daca PSD crede ca va trimite in Parlamentul European mai multi reprezentanti decat cei 11 pe care ii are acum.

Intrebat care crede ca este portretul robot al europarlamentarului PSD si ...citeste mai departe despre "Dragnea incepe negocierile cu liderii locali pe descentralizare si europarlamentare: Nu renuntam!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea descentralizare, #Dragnea candidati europarlamentare 2014 , #Stiri Guvern