Dragnea nu are de gand sa il suspende pe Iohannis daca nu-l pune premier: Nu avem in minte acest demers!

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 16:11
946 citiri
Dragnea nu are de gand sa il suspende pe Iohannis daca nu-l pune premier: Nu avem in minte acest demers!
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca social-democratii nu au nicio intentie de a initia suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta din urma nu accepta propunerea lor de premier.

Dragnea a facut aceasta clarificare dupa ce, luni, seful PSD Alba spunea ca social-democratii iau in calcul suspendarea lui Klaus Iohannis, in cazul in care presedintele nu il nominalizeaza pe Liviu Dragnea in functia de prim-ministru.

"Nu am fost de acord cu declaratia lui Ioan Dirzu de la Alba privind suspendarea (lui Klaus Iohannis - n.red.). Nu avem in minte acest demers", a asigurat liderul PSD.

Amintim ca, luni, Ioan Dirzu spunea ca Liviu Dragnea este cel mai potrivit sa preia conducerea Guvernului si ca PSD ia in calcul inclusiv suspendarea lui Iohannis in cazul unui refuz, "pentru ca vointa cetateanului sau votantului este suprema".

Afirmatia sefului PSD Alba nu a ramas fara un raspuns din partea lui ...citeste mai departe despre "Dragnea nu are de gand sa il suspende pe Iohannis daca nu-l pune premier: Nu avem in minte acest demers!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea suspendare Iohannis, #Dragnea premier suspendare Iohannis , #Stiri Guvern