Dragnea nu se lasa de Facebook: Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 17:00
990 citiri
Dragnea nu se lasa de Facebook: Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut
Foto: Arhiva/Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca informatiile privind legea defaimarii sunt false si au fost puse in circulatie de partidele de dreapta si chiar de canale media.

Potrivit acestuia, o parte din mass-media a ignorat realitatea si a intrat in logica de campanie electorala.

Fotografia zilei: Protest inedit fata de legea defaimarii - "Nu ne bagati pumnul in gura"

"Legea privind sustinerea tolerantei a starnit un val de injurii la adresa mea. Timp de cateva zile, vocea ratiunii s-a facut auzita cu mare greutate.

Nu-i treaba mea sa cercetez cat a fost incitare, diversiune, manipulare si cat reactie sincera. S-o faca altii. Ma incearca insa o tristete vazand ca nimeni nu a avut rabdarea sa citeasca noile modificari ale legii, si aproape toti cei care m-au insultat au facut-o preluand, ca un ecou, informatii false cu privire la libertatea de exprimare.

Legea lui Dragnea: PSD a descoperit o "eroare materiala". PNL acuza un tertip

Aceste informatii false au fost puse ...citeste mai departe despre "Dragnea nu se lasa de Facebook: Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea legea defaimarii, #Dragnea legea tolerantei acuze, #Dragnea lege informatii false partide dreapta, #Dragnea legea defaimarii acuze presa , #Stiri Guvern