Dragnea nu vrea ca Guvernul Ciolos sa prezinte bugetul pe anul viitor: Asa ceva nu se face. Sa nu uite limitele mandatului!

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 14:23
3114 citiri
Dragnea nu vrea ca Guvernul Ciolos sa prezinte bugetul pe anul viitor: Asa ceva nu se face. Sa nu uite limitele mandatului!
Foto: captura video Digi24

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca stabilirea zilei de 11 decembrie ca data a alegerilor parlamentare reprezinta o greseala a Guvernului Ciolos si a acuzat PNL ca a facut presiuni in acest sens.

In plus, Dragnea sustine ca guvernul de tehnocrati nu ar trebui sa faca proiectul de buget pentru anul viitor.

Intrebat de jurnalisti in cadrul unei conferinte de presa ce parere are despre data de 11 decembrie, stabilita prin hotarare de guvern, Liviu Dragnea a afirmat: "Am spus-o si spun: consider ca e o greseala a guvernului. Alte voci spun ca nu e o greseala, ci e o decizie care are ca scop sa vina la vot cat mai putini oameni".

"Temerea noastra este ca in 11 decembrie este riscul mai mare pentru o vreme rea, care sa ii faca pe romani sa vina mai putini la vot", a mai spus presedintele PSD, subliniind insa ca decizia guvernului "nu schimba cu nimic" nici programul de guvernare la care lucreaza social-democratii si nici pregatirea partidului pentru campanie.

De ...citeste mai departe despre "Dragnea nu vrea ca Guvernul Ciolos sa prezinte bugetul pe anul viitor: Asa ceva nu se face. Sa nu uite limitele mandatului!" pe Ziare.com

#Dragnea data alegeri 11 decembrie, #Dragnea buget guvern Ciolos , #Stiri Guvern