Dragnea: Si eu am iesit in strada cand eram mic. Si acum, daca as fi stat numai la tv, as fi iesit in strada

Joi, 02 Februarie 2017, ora 19:34
5301 citiri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus joi, in conferinta de presa in care premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca nu renunta la ordonanta de modificare a Codurilor Penale, ca cei care au iesit in strada sunt dezinformati.

Dragnea acuza o "campanie de minciuna" la televizor si spune ca si el, daca ar fi urmarit doar anumite posturi tv, ar fi iesit in strada.

"As vrea sa va spun cateva lucruri si despre aceasta campanie de minciuna si de dezinformare din ultimele zile. Si eu daca as fi stat numai la televizor in ultimele zile, fara ma uit pe motivarea si deciziile CCR, fara sa ma uit pe ce a adoptat Guvernul, as fi iesit in strada. O asemenea masinarie de dezinformare am mai vazut la Revolutie si dupa Revolutie. Si au mai fost situatii in Romania cand s-a folosit acest sistem profesionist de dezinformare", a spus presedintele PSD.

Dragnea a adaugat ulterior ca nu are nimic importiva sutelor de mii de romani care au iesit in strada si ca si el, "cand era mic", a participat la proteste.

"Si eu am iesit in strada cand eram mai mic. Nu am nimci impotriva celor care prosteaza. Dorinta mea este sa fim informati. Aceasta masinarie de dezinformare, care nici nu stiu daca isi are originile la noi in tara, nu este un lucru bun. Se incearca ca tot mai multi oameni sa fie speriati de ceva care nu exista", a adaugat liderul social-democrat.

Referitor la organizarea unei contra-manifestatii, asa cum anumiti lideri PSD au cerut, Dragnea a spus ca nu vrea "o lupta intre romani".

Liviu Dragnea a afirmat ca social-democratii prezenti la sedinta de joi a Comitetului Executiv National si-au exprimat dorinta de a organiza manifestatii de sprijin ale Guvernului, insa nu va permite acest lucru.

"Simt si ei organic dorinta sa se exprime in strada. Nu am de gand sa dau colegilor posibilitatea sa organizeze un miting. Nu am de gand sa scot in strada un milion de oameni. Ar fi o lupta intre romani si asta nu accept", a declarat Liviu Dragnea.

In schimb, PSD va initia o campanie de strangere de semnaturi "pentru ceea ce ar fi vrut sa spuna daca ieseau in strada, in speranta ca violentele de azi noapte nu vor mai fi vazute in zilele urmatoare". ...citeste mai departe despre "Dragnea: Si eu am iesit in strada cand eram mic. Si acum, daca as fi stat numai la tv, as fi iesit in strada" pe Ziare.com

#Dragnea proteste dezinformare romani, #Dragnea iesit strada proteste , #Stiri Guvern