Dragnea si Ponta, jocul reciproc avantajos

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 08:17
3111 citiri
Dragnea si Ponta, jocul reciproc avantajos

Pe masura ce scandalul se amplifica, sunt tot mai convinsa ca actualul conflict "PSD vs PRU" este mai degraba o mascarada menita sa le creeze social-democratilor inca un satelit foarte util in perspectiva crearii viitoarei majoritati parlamentare.

Si cele mai mari suspiciuni mi-au fost ridicate, recunosc, de frenezia cu care Antena 3 promoveaza proiectul PRU facand din acest partid si eventuala plecare acolo a lui Victor Ponta un subiect principal constant al jurnalelor si al dezbaterilor.

Daca PRU ar fi fost un real pericol pentru PSD, ma intreb si eu, ar fi fost tinut cu obstinatie in centrul atentiei de catre gruparea lui Voiculescu? Daca sustinatorii PSD ar fi vazut in PRU un pericol real, ar fi stiut, nu ma indoiesc, ca strategia cea mai buna de diminuare a riscului este ignorarea.

Veti spune ca e vorba de atacuri, despre acuzatii reciproce.

Pana mai ieri, PRU era un partid despre care cred ca 99% din electorat nici macar nu auzise, la locale a luat un scor minim, la ...citeste mai departe despre "Dragnea si Ponta, jocul reciproc avantajos" pe Ziare.com

#Dragnea Ponta PSD PRU , #Stiri Guvern