Dragnea si Tariceanu stabilesc luni cine controleaza serviciile secrete si cine-i verifica bugetul lui Ciolos

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 20:03
736 citiri
Dragnea si Tariceanu stabilesc luni cine controleaza serviciile secrete si cine-i verifica bugetul lui Ciolos
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinta comuna pentru a imputernici comisiile de buget-finante pentru a face o ancheta parlamentara vizand rectificarea bugetului de stat pe 2016 si pentru a constitui comisiile de control SRI si SIE.

Astfel, pe ordinea de zi a sedintei Parlamentului, care incepe luni de la ora 16:00, se afla proiectul de hotarare a Parlamentului privind efectuarea de catre Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital a Senatului a unei anchete parlamentare pentru verificarea conditiilor in care s-a realizat rectificarea bugetului de stat, din lunile august si noiembrie 2016, de catre Guvern.

Termenul de prezentare a raportului este de 10 zile de la data incuviintarii plenului comun asupra efectuarii acestei anchete.

Aceasta ancheta parlamentara a fost solicitata de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, iar Birourile reunite ale Senatului si ...citeste mai departe despre "Dragnea si Tariceanu stabilesc luni cine controleaza serviciile secrete si cine-i verifica bugetul lui Ciolos" pe Ziare.com

#comisie SRI Parlament, #comisii ancheta parlament , #Stiri Guvern