Dragnea si Tudose, dupa sedinta PSD: A fost o discutie buna, deciziile se iau in Comitetul Executiv National

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:16
946 citiri
Dragnea si Tudose, dupa sedinta PSD: A fost o discutie buna, deciziile se iau in Comitetul Executiv National
Foto: Privesc.eu

Discutia dintre premierul Mihai Tudose si presedintele PSD s-a terminat, cei doi sustinand ca a fost o intalnire buna, dar ca deciziile finale se vor lua in Comitetului Executiv National, care va avea loc joi.

Cei doi au anuntat ca au stabilit lista remaniabililor, dar ca nu vor face publice numele pana la sedinta de joi.

"Nu o sa raspundem la intrebari. Am avut o intalnire buna si necesara. O discutie destul de lamuritoare. Premierul ne-a prezentat cateva masuri pentru a nu fi probleme in implemtarea programului de guvernare. A fost o discutie nestatutara, vom discuta in CEx. Cred ca argumentele prezentate astazi sunt ok din punctul meu de vedere nu vor fi probleme", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat ca in timpul discutiei au vorbit si despre proiectul de buget. "Bugetul pe anul viitor este un buget bun, echilibrat si cu prevederi mai mari in zonele care ne intereseaza", a punctat liderul PSD.

La randul sau, premierul Mihai Tudose a spus ca discutia a fost una buna, precizand ca s-a stabilit lista cu ministri care vor fi schimbati, dar ca nu vor spune pana joi numele acestora.

"Am aceeasi parere. Discutia a fost buna. S-a hotarat ca decizia finala sa fie luata la CEx. Joi il facem. Pe urmatoarele directii clare: raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa ca Guvernul e unul politic, dar la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentala lucrurile trebuie clarificate.

Am stabilit impreuna zona de remaniere/remaniabili. Nu o sa va facem fericiti acum cu numele si cu propunerile si nici portofolii, ci dupa CEx", a spus Tudose.

Intrebat de ce a fost nevoie de o discutie cu presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea cu Dragnea, Tudose a spus ca: "Discutia cu Iohannis a fost sa il intreb daca e dispus sau daca saptamana asta este pentru a semna actele si pentru o informare despre ce s-a intamplat la Varna, domnia sa fiind, totusi, presedintele".

Intalnirea dintre cei doi lideri a avut loc dupa ce premierul Mihai Tudose a confirmat, luni seara, faptul ca in PSD exista tensiuni, lucru pe care Dragnea il negase in timpul zilei.

Citeste si Bursa zvonurilor: Ce ministri sunt pe faras, pe langa cei anuntati oficial de Mihai Tudose ...citeste mai departe despre "Dragnea si Tudose, dupa sedinta PSD: A fost o discutie buna, deciziile se iau in Comitetul Executiv National" pe Ziare.com

#Dragnea intalnire Tudose, #Dragnea Tudose tensiune PSD , #Stiri Guvern